Van Casting tot Kroning

Gemis(s)t?

AFLEVERING 1

In de eerste aflevering van het nieuwe SBS6-programma ‘Van Casting tot Kroning’ melden 50 deelnemers zich op het Mediapark in Studio 21 voor de castingdag van de Miss Nederland verkiezing. De vijftig meiden, geselecteerd uit honderden aanmeldingen en middels allerlei social media challenges, hopen vandaag uitgekozen te worden voor de grote finale die over drie maanden in dezelfde studio plaats vindt. Na 5 voorstelrondes, een bikinironde en speeddates met 20 overgebleven kandidaten blijven er uiteindelijk negen finalisten over die het 3-maanden durende, dynamische Miss Nederland traject in gaan.

AFLEVERING 2

We leren de finalisten beter kennen; tijdens het shoppen voor een pretty smart outfit. Miss Nederland 2020 Denise is erg benieuwd naar het verhaal van Benthe en Myrthe en onder het genot van een heerlijk Xperience vraagt huidcoach Mariëlle Julia en Isa de ‘huid’ van het lijf.  Eleanor komt voor wat dilemma’s te staan op de heide. Daarnaast mogen de finalisten voor de camera staan van topfotograaf William Rutten, dat wordt een uitdaging!

AFLEVERING 3

De finalisten krijgen diverse workshops voor hun kiezen. In Maastricht wordt hen alles geleerd op het gebied van make-up & visagie en in Amsterdam krijgen ze van Monique Westenberg en Zoey Ivory tips over het gebruik van social media. Marvy Rieder vertelt in haar workshop over mentale weerbaarheid. Ook gaat de groep op bezoek bij stichting Hulphond Nederland en tussen het drukke schema door is er tijd voor wat ontspanning bij huidcoach Mariëlle in de stoel.

AFLEVERING 4

We beginnen de aflevering met een bezoek aan Hulphond in Herpen. De finalisten blijven in het zuiden, ze zijn namelijk in Zeeland beland voor de bootcamp waarbij de steeds hechter wordende groep wordt klaargestoomd voor de grote finale. Fotoshoots, catwalk- en presentatie-oefeningen en tussendoor wat vertier en natuurlijk lekker eten 😉 We leren Marlies en Maud beter kennen, Kim vind haar perfecte bank en we sluiten af met een voorproefje van de finale. Zijn ze er klaar voor?

AFLEVERING 5

In deze uitzending volgen we de meiden de hele dag met de laatste voorbereidingen voor de finale.  Dé show waar we de finalisten zien stralen op het podium in toffe outfits tijdens verschillende catwalkrondes. Van swimwear tot prachtige galajurken, alles komt voorbij. Artiesten als Patricia van Haastrecht, Valerie Curlingford en Dwight Dissels zorgen voor topentertainment. Dit alles resulteert in een wervelende en spannende finale met natuurlijk de kroning van Miss Nederland 2021.