Van Casting tot Kroning

Gemis(s)t?

AFLEVERING 1

In de eerste aflevering van het nieuwe SBS6-programma ‘Van Casting tot Kroning’ melden 50 deelnemers zich op het Mediapark in Studio 21 voor de castingdag van de Miss Nederland verkiezing. De vijftig meiden, geselecteerd uit honderden aanmeldingen en middels allerlei social media challenges, hopen vandaag uitgekozen te worden voor de grote finale die over drie maanden in dezelfde studio plaats vindt. Na 5 voorstelrondes, een bikinironde en speeddates met 20 overgebleven kandidaten blijven er uiteindelijk negen finalisten over die het 3-maanden durende, dynamische Miss Nederland traject in gaan.

AFLEVERING 2

We leren de finalisten beter kennen; tijdens het shoppen voor een pretty smart outfit. Miss Nederland 2020 Denise is erg benieuwd naar het verhaal van Benthe en Myrthe en onder het genot van een heerlijk Xperience vraagt huidcoach Mariëlle Julia en Isa de ‘huid’ van het lijf.  Eleanor komt voor wat dilemma’s te staan op de heide. Daarnaast mogen de finalisten voor de camera staan van topfotograaf William Rutten, dat wordt een uitdaging!

AFLEVERING 3

De finalisten krijgen diverse workshops voor hun kiezen. In Maastricht wordt hen alles geleerd op het gebied van make-up & visagie en in Amsterdam krijgen ze van Monique Westenberg en Zoey Ivory tips over het gebruik van social media. Marvy Rieder vertelt in haar workshop over mentale weerbaarheid. Ook gaat de groep op bezoek bij stichting Hulphond Nederland en tussen het drukke schema door is er tijd voor wat ontspanning bij huidcoach Mariëlle in de stoel.